Speciell aura vid healing

Speciell aura vid healing

Välkomna, välkomna ska ni vara tillbaka till detta underbara ställe. Denna blogg är en plats där alla ska känna sig trygga och jag hoppas att ni gör det. Idag var jag på healing i Lysekil och det var en upplevelse kan man säga. Jag ska berätta lite om det men jag ska även ta upp en annan grej som händer nästa vecka. Men vi börjar att prata om denna healing i Lysekil som jag gick på.

Jag har alltid haft smärtor i bröstet och jag har inte vetat vad det har berott på. Jag har gått till många läkare, men de kan inte hitta vad som kan vara orsaken till denna smärta. Jag har genomgått många olika typer av tester och det känns lönlöst att fortsätta försöka. Jag bestämde mig för att gå på healing i Lysekil hos Kraftkällan Healing och Inre Hälsa, och jag bestämde mig också för att detta var det sista försöket för att få bort smärtan. Jag vill bara förklara för er att detta var det bästa beslutet jag någonsin har tagit. Det var en speciell aura när jag låg där och hon hade sina händer på mitt bröst och healade mig. Jag kan inte förklara känslan men det var speciellt. Nu i efterhand känns smärtan nästan ingenting och det är jag riktigt glad över. Jag tackar detta företag för en bra service och även att de fick bort min smärta. Det som händer nästa vecka är att jag äntligen ska släppa min bok som jag har jobbat med så länge nu. Det har tagit ungefär ett år sedan jag startade att skriva boken och nu lanseras den nästa vecka. Ni kan förbeställa den här nedan om ni vill. Ha det bra finisar.  


Kommentarer är stängda.