Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Välkomna alla kära läsare! Jag är som vanligt uppe tidigt, och så här i arla morgonstund kände jag att det var en sak som jag ville dela med er här i min blogg. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag under våren fick problem med spänningar och värk i nacke och rygg, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Lösningen på mina problem blev ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ dit jag gick för att få massage här på Gotland.  

Jag är en kvinna som står och går mycket på jobbet i ett skolkök. Jag började få problem med nacke, axlar och rygg redan för flera år sedan men i våras blev det akut. Jag går nu till Rosenmetoden Massage för kropp o själ och får en mycket bra, välgörande, skön, stressreducerande och avslappnande massage varannan vecka. Jag är så fantastiskt nöjd med vad denna massage har gjort för mig, så om du liksom jag tror att denna massage på Gotland kunde vara någonting även för dig, borde du beställa tid till Rosenmetoden Massage för kropp o själ. Min rygg, nacke och axlar har verkligen mjukats upp och värken är nästan borta. Hela kroppen är mera avslappnad nu. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar. Jag har fått ny energi både på jobbet och privat. Alla som önskar sig en behandling i massage på Gotland skulle ha nytta av att vända sig till Rosenmetoden Massage för kropp o själ. Kvinnan som äger och driver det här företaget är välutbildad och erfaren och duktig på att ge massage som är anpassad utifrån var och ens individuella behov. 


Kommentarer är stängda.