Ny cykel i Falköping

Ny cykel i Falköping

Hejsan på er alla goa och glada

Den här helgen ska jag och titta på en ny cykel i en butik i Falköping. Jag hade en gammal skruttig innan men så var det någon som inte kunde hålla händerna i styr när jag hade den vid stationen en dag, någon som plockade loss delar från den. Jag kan inte förstå att de ville ta från en sådan gammal cykel men det är inte så lätt att förstå alls att människor stjäl.

Eftersom min cykel var så gammal och skruttig så kommer jag inte lägga pengar på att köpa nya delar till den och laga för det kommer inte kännas värt det. Därför tänker jag unna mig en ny cykel istället. Det är inte så ofta som jag ställer cykeln på allmänna platser utan jag har den mest mellan jobbet och hemma. På jobbet har vi ett garage där vi får ställa våra cyklar och bilar och som bara såna som jobbar i huset har tillgång till. Och hemma låser jag ju in den i cykelförrådet vi har. Nu kommer jag kanske inte mer vilja ställa den vid stationen eller så utan då får jag hellre promenera om jag ska åka tåg någonstans.

Vi har en cykelbutik här i Falköping så jag hoppas att jag hittar en där som jag tycker om. Nu när jag ska investera i en ny ska den ju kännas helt bra för jag hoppas ju att jag kommer ha kvar den i många år. Annars ska jag mest bara ta det lugnt i helgen tror jag, fast om jag köper en ny cykel så ska jag nog ge mig ut på en premiärtur och ta med picknick det tycker jag är mysigt. Hoppas ni får en härlig helg och ta hand om er. Ger ni er ut på cykel så ta på er hjälm! Kram


Kommentarer är stängda.