Markarbeten och ny stenlagd garageuppfart i Solna

Markarbeten och ny stenlagd garageuppfart i Solna

Hej på er i vårsolen

Jag brukar ju oftast dela inlägg som handlar om fritidsaktiviteter och liknande, men idag kommer det kanske lite förvånande handla om markarbeten. Vi har haft en grusgång som garageuppfart och som lett fram till ytterdörren, men jag är så less på det där gruset överallt både i gräsmattan och inomhus eftersom det dras med överallt. Så nu har vi tagit i kontakt med en firma som jobbar med markarbeten som ska hjälpa oss att lägga stenplattor istället. Vi hade sådan tur att vi hittade en firma just här i Solna som jobbade med markarbeten och som hade tid att hjälpa oss.

Det här var dessutom en firma som några av våra grannar anlitat för olika uppdrag innan så då känner man ju mer förtroende och tillit. Att få en personlig rekommendation på ett företag känns alltid betryggande. Även om det kanske inte kan gå jättefel med en sådan här sak, det är ju värre om det handlar om hantverkare som ska dra om elen eller någonting sådant. Andra slags markarbeten som de utfört och som vi faktiskt sett resultaten av eftersom det är våra grannar som gjort det är att några grävde ut för att dränera och en annan grävde upp en del av tomten för att ändra nivån och plana ut gräsmattan.

Jag kan bli fascinerad över hur de hanterar de där stora grävmaskinerna och man märker på om de är duktiga och noggranna, framför allt märker man det tycker jag på hur de färdigställer och göt det fint efteråt. Så gott som det nu går efter att man grävt upp en hel tomt, men om de är duktiga så vill de oftast ändå ställa i ordning så bra det går. Här ska vi inte behöva gräva något särskilt, möjligtvis bara väldigt lite för att få ner plattorna lite. Vi får helt enkelt göra följetång av det här. Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.