Fillers och fransar i Växjö

Fillers och fransar i Växjö

Hej på er alla fina följare

På min fritid så testar jag ju gärna olika skönhetsprodukter och behandlingar så nu ska jag berätta om mina senaste skönhetsbehandlingar jag testat här i Växjö, nämligen fransar och fillers. Jag tycker ju det är roligt att både unna mig och testa lite nya saker då och då, sådana saker som gör att jag känner mig fin och mår bra. Den här gången bokade jag tid på en salong för att få fina fransar och valde att göra lashlift så att det ändå fortfarande är mina egna fransar. Men det är som en slags permanent kan man säga som ger fransarna fin böj och volym som håller sig. Sen gör man en slags näringsbehandling som är väldigt bra för fransarna så att de mår bra och växer mer.

När jag var där så erbjöd de även fillers och det är något jag funderat ett tag på att göra. Inte mycket, och jag vill fortfarande ha en naturlig look. Men jag vill bara lägga litegrann i överläppen eftersom jag upplever att det är så tunn jämfört med underläppen. Med lite fillers kan man få lite mer symmetri och bara lite mer volym på läppen. Jag bokade och gjorde och är supernöjd. Det bir såklart lite svullet precis efter men några dagar senare så hade det lagt sig och såg superfint och naturligt ut.

?Det är sådana här typer av skönhetsbehandlingar som jag själv föredrar, sådana som framhäver det fina man redan har. Sedan tycker jag om att göra ansiktsbehandlingar där man får djupgående fuktbehandling eller gå och färga mina bryn eller sådana saker. Då handlar det inte om några stora saker men som ändå gör att man känner sig ompysslad och fin.

Jag vet att det finns starka åsikter kring just skönhetsbranschen och den här industrin, men om man jobbar med insidan av sig själv också så ser jag fler positiva saker med det än negativa. Och jag kan säga att jag älskar mig själv och det är just därför som jag tar hand om mig och unnar mig sådana här saker. 


Kommentarer är stängda.